Esperia Hotel Αγρίνιο

Ξενοδοχείο Esperia Boutique Hotel

Το Esperia Boutique Hotel στο Αγρίνιο πρωτολειτούργησε το 1963, φιλοξένησε αμέτρητους επισκέπτες, πολλοί εκ των οποίων επώνυμοι σε διάφορους τομείς και ξεχώρισε με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και την άψογη περιποίησή του. Η συνεχής φροντίδα και ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις του, οι εξαιρετικές παροχές, το πλούσιο ελληνικό πρόγευμα αλλά και η προσωπική επίβλεψη της ιδιοκτήτριάς του, το καθιστούν επιλογή διαμονής στην πόλη.

Το τελευταίο lifting του στο τέλος του 2011, με τα υψηλότερα πρότυπα, το βρίσκει πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο με χώρους, που αποπνέουν σπιτική θαλπωρή, άψογα συνδυασμένη με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες έτσι ώστε να αποτελεί πόλο έλξης για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Παρέχει στους επισκέπτες του όχι μόνο προσωπική εξυπηρέτηση και ευχάριστη διαμονή αλλά και ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ξεκούραση.

W Cafe-Bistro & Conference Center

Βασισμένοι στην διάθεση για χαλάρωση και εναρμόνιση του εσωτερικού φυσικού περιβάλλοντος με το εξωτερικό περιβάλλον «εξοχής» σχεδιάσαμε κάτι το νεοκλασικό με προσθήκη ρομαντικών πινελιών για να μετριάσουμε την αυστηρότητά του.
Με τον τρόπο αυτό δημιουργήσαμε το Esperia Boutique Garden & Conference Center το οποίο παντρεύεται ιδανικά με πιο μοντέρνα στιλ όπως η Art Nouveau και η Art Deco που του δανείζουν καλλιτεχνικότητα και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και το κάνουν πιο σύγχρονο και πιο ταιριαστό. Με τον τρόπο αυτό δώσαμε την δροσιά μια αιώνιας “Άνοιξης”.
Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν η δημιουργία ενός μοναδικού χώρου αλλά με τρεις προεκτάσεις.

1. Mini Conference Center χωρητικότητας έως 50 ατόμων με δυνατότητες:
• Οθόνη προβολής επίγειων και δορυφορικών προγραμμάτων σε Ultra High Definition panel 65 ιντσών 4Κ με δυνατότητα προβολής τρισδιάστατων προγραμμάτων.
• Διασύνδεση με smartphones, laptops & tablets με ασύρματη τεχνολογία ώστε να υπάρχει ανεξαρτησία κινήσεων και συνδέσεων των συνέδρων.
• Ηχητική κάλυψη που καλύπτει πρότυπο 9.2 ηχείων και που υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες Dolby Digital TRUE HD.
• Τέσσερα ενεργά μικρόφωνα για τους παρουσιαστές των εκδηλώσεων τύπου πέτου και χείλους εκτός των κλασικών.
• Αναπαραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων ψηφιακής ανάλυσης, τεχνολογίας Blu-Ray & OTE TV.
• Τέσσερα ανεξάρτητα κανάλια δικτύου δεδομένων με κάλυψη όλου του χώρου ενσύρματα ή ασύρματα Dual-Band high-speed wireless internet παρέχοντας ασύρματες ταχύτητες δεδομένων 500Mbits και ενσύρματων συνδέσεων της τάξης του 1GBit.
• Flip Chart

2. Χώρο προσωπικών ή εταιρικών εκδηλώσεων όπως γιορτές, γενέθλια και παιδικά party.

3. Cafe / Bistro.La Caffine

Το ξενοδοχείο Esperia ανανεώθηκε και μέσα στους ανάλαφρους, κομψούς του χώρους, δημιούργησε το La Caffine, ένα all day café, που προσφέρει δροσερά ροφήματα, ποιοτικούς καφέδες, απλά πιάτα ημέρας και πεντανόστιμα γλυκά για να συνοδέψετε μια φιλική κουβέντα ή ένα επαγγελματικό ραντεβού…

Ανακαλύψτε κάθε στιγμή της ημέρας έναν καλό λόγο για να βρεθείτε με τις παρέες σας εδώ, πιείτε το κρασί σας με απαλή μουσική, δοκιμάστε το carrot cake ή τη σπιτική καρυδόπιτά μας, νιώστε τη δύναμη των απλών υλικών στα περιορισμένα πιάτα μας και γεμίστε τις νύχτες σας με την φιλική ατμόσφαιρα του La Caffine και με το αγαπημένο σας ποτό στο χέρι.